ONTDEK

Hallo, ik ben Jonas! Welkom op mijn online portfolio. Wil jij een website, reclamefilm, logo, fotoreportage, muziekvideo…? Contacteer me zodat we samen iets moois kunnen creëren. Tot binnenkort! Volg me zeker op Facebook, Instagram en YouTube! Hieronder vind je enkele projecten terug.

handtekening-jonas-jordens


Newborn Fotografie – Documentaire

Een documentaire over newborn fotografe Peggy Vermoesen. Mocht je interesse hebben in een fotoreportage, aarzel dan zeker niet om met haar contact op te nemen. Ze creëert prachtige foto’s in haar betoverende studio.


Toneelkring Ludwina – Website, Photo & Video

Toneelkring Ludwina bestaat reeds 25 jaar. Er werd een fotoreportage, video en nieuwe website gemaakt. Tickets kunnen sinds dit jaar ook via hun website besteld worden.
ToneelkringLudwina.be


Onzeker – Kortfilm

In 2016 werd de kortfilm ‘Onzeker’ gemaakt. De rollen werden vertolkt door o.a. actrices Evelien Soyez, Laurien van Simaeys en Jasmien van Simaeys. De volledige film is gratis te bekijken op de website van ‘Onzeker’.  De kortfilm werd ondertussen al 1K bekenen en werd voor het eerst voorgesteld op een première.


Advertenties