DIT BEN IK

Hallo, ik ben Jonas! Ik ben 18 jaar oud en begin in september 2018 aan mijn opleiding regie op het RITCS. Van kleins af ben ik gebeten door film en alles wat erbij komt kijken! Begonnen met een klein fototoestelletje waarmee ik de zotste filmpjes maakte en uitgegroeid tot trotse vader van 2 volwaardige kortfilms en het online kortfilmplatform ‘Jonie.tv’.

Maar… ik maak meer dan alleen kortfilms. Neem daarom hier een kijkje op mijn online portfolio. Onder ‘projecten’ vind je al mijn recentste projecten terug. Wil jij een website, TrouwClip, reclamefilm, logo, fotoreportage, muziekvideo…? Contacteer me zodat we samen iets moois kunnen creëren. Tot binnenkort! Volg me zeker op Facebook, Instagram en YouTube! Hieronder vind je enkele projecten terug.

handtekening-jonas-jordens


TrouwClips

Op 7 juli 2017 ging ik voor de eerste keer op pad als trouwvideograaf. Herbeleef hun huwelijk via deze TrouwClip.

In samenwerking met Ann Van Praet – Fotografie, Peggy Vermoesen Fotografie


Verloren Ongeluk – Kortfilm (Jonie.tv)

In 2016 kwam de film ‘Onzeker’ uit. Met meer dan 9K views was dit één van de grootste projecten tot nu toe. Door het grote succes van deze eerste kortfilm kwam Productie Jonas Jordens op de proppen met een nieuw project. ‘Verloren Ongeluk’ is opgenomen in één van de mooiste plekjes in Bonheiden en werd 20 januari vertoond op de Jonie Film Premiere. De kortfilm verscheen op 26 januari op Jonie.tven het YouTube kanaal van Productie Jonas Jordens.


Newborn Fotografie – Documentaire

Een documentaire over newborn fotografe Peggy Vermoesen. Mocht je interesse hebben in een fotoreportage, aarzel dan zeker niet om met haar contact op te nemen. Ze creëert prachtige foto’s in haar betoverende studio.


Toneelkring Ludwina – Website, Photo & Video

Toneelkring Ludwina bestaat reeds 25 jaar. Er werd een fotoreportage, video en nieuwe website gemaakt. Tickets kunnen sinds dit jaar ook via hun website besteld worden.
ToneelkringLudwina.be


Advertenties